Header_Website.jpg

Informatie

Biljartvereniging Duurstede is opgericht in 1955. Deze besloten vereniging is niet gebonden aan een commerciële onderneming, maar geheel zelfstandig. Om bij deze vereniging te kunnen biljarten, dient u lid te zijn of worden.

Onze vereniging kan nog wat uitbreiden en daarom gaan we in de 'donkere maanden' oktober tot en met maart potentieel nieuwe leden uitnodigen om tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid te worden in die maanden.

De winterleden zijn alleen gerechtigd tot aanwezigheid, gebruik van de horecavoorzieningen en vrij biljarten gedurende alle opengestelde zaterdagen in de maanden oktober tot en met maart.

Om eventueel mee te spelen in een competitie dient men algemeen lid te zijn.

Lijkt het u leuk om te komen biljarten, neem dan contact op met de secretaris via onze contactpagina.

Tot gauw!

Prijzen lidmaatschap: 

Winterlid: €62,50 voor alle opengestelde zaterdagen in de maanden oktober t/m maart.
Begunstigend lid: €62,50 per jaar
Algemeen lid (competitie is een optie): €125,00 per jaar.

Leden kunnen onderling vrij spelen, maar het is ook mogelijk mee te doen aan een interne clubcompetitie. Het gaat daarbij om een competitie 'libre', waarbij gezelligheid de boventoon voert, maar wel met een gezonde rivaliteit.

Er zijn twee competities waarop kan worden ingeschreven: de dinsdag- en/of vrijdagmiddagcompetitie of de donderdagavondcompetitie.
Voor de laatstgenoemde competitie, welke altijd start in de maand september, geldt een aanmeldingstermijn van 4 weken. De dinsdagmiddagcompetitie heeft een wat meer doorlopend karakter. Deelname aan één van beide competities is op vrijwillige basis, en er is na de wedstrijden ruimte om vrij te biljarten.
Vrij biljarten is verder mogelijk op de volgende tijdstippen: maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur, maandagavond van 19:00 tot 21:00 uur, woensdagavond van 19.00 tot 24.00 uur en vrijdagavond van 19:30 tot 24:00 uur. De laatste zaterdag van elke maand is een extra dag van 14.00 tot 18.00 uur, op deze dag zijn introducees (potentieel nieuwe leden) ook welkom, na voortijdige aanmelding bij iemand van het bestuur.

Zo'n verzoek kan via de contactpagina.

Let op: Biljartvereniging Duurstede is een besloten vereniging. U dient dus lid te zijn van de vereniging om te mogen biljarten!

Wilt u contact met ons opnemen, klik dan hier of in het menu op 'Contact'.

DSCN0707

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn gevestigd in het Feuniksgebouw, Walplantsoen 14 te Wijk bij Duurstede. Hier vindt u ons gezellige clublokaal, voorzien van een eigen bar en twee biljarttafels. 

Een impressie:

interieur02 Lokaal 4

interieur01 interieur03

 

 

 

 

 

 

Beide biljarttafels worden regelmatig onderhouden en van nieuwe lakens voorzien door de Biljartmakers uit Portengensebrug (klik op de naam om hun site te bezoeken). Omdat biljarten onze core-business is, zorgen wij er samen met hen voor dat het het materiaal tip-top in orde is.

52db4d74 026b 4104 aa71 bda818ecc495

 Lokaal 6

Sinds eind oktober 2021 spelen we op zogenaamde 'synthetische' lakens. De ervaringen hiermee zijn positief, dus we blijven deze lakensoort gebruiken.