Header_Website.jpg

Informatie

Biljartvereniging Duurstede is opgericht in 1955. Deze besloten vereniging is niet gebonden aan een commerciële onderneming, maar geheel zelfstandig. Om bij deze vereniging te kunnen biljarten, dient u lid te zijn of worden.

Leden kunnen onderling vrij spelen, maar het is ook mogelijk mee te doen aan een interne clubcompetitie. Het gaat daarbij om een competitie 'libre', waarbij gezelligheid de boventoon voert, maar wel met een gezonde rivaliteit.

Er zijn twee competities waarop kan worden ingeschreven: de dinsdag- en/of vrijdagmiddag competitie en de donderdag- en/of vrijdagavond competitie.
Voor de laatstgenoemde competitie, welke altijd start in de maand september, geldt een aanmeldingstermijn van 4 weken. De dinsdagmiddagcompetitie heeft een wat meer doorlopend karakter. Deelname aan één van beide competities is niet verplicht, en er is na de wedstrijden ruimte om vrij te biljarten.
Vrij biljarten is verder mogelijk op de volgende tijdstippen: maandagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur, maandagavond van 19:00 tot 24:00 uur, woensdagavond van 19.00 tot 24.00 uur en de laatste zaterdag van elke maand van 14.00 tot 18.00 uur.

Nogmaals: Biljartvereniging Duurstede is een besloten vereniging. U dient dus lid te zijn van de vereniging om te mogen biljarten!

Wilt u contact met ons opnemen, klik dan hier of in het menu op 'Contact'.

DSCN0707

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn gevestigd in het Feuniksgebouw, Walplantsoen 14 te Wijk bij Duurstede. Hier vindt u ons gezellige clublokaal, voorzien van een eigen bar en twee biljarttafels. 

Een impressie:

interieur02 Lokaal 4

interieur01 interieur03

 

 

 

 

 

 

Beide biljarttafels worden regelmatig onderhouden en van nieuwe lakens voorzien door de Biljartmakers uit Portengenseburg (klik op de naam om hun site te bezoeken). Omdat biljarten onze core-business is, zorgen wij er samen met hen voor dat het het materiaal tip-top in orde is.

52db4d74 026b 4104 aa71 bda818ecc495

 Lokaal 6

Sinds eind oktober 2021 spelen we op zogenaamde 'synthetische' lakens. De ervaringen hiermee zijn positief, dus we blijven deze lakensoort gebruiken.