U kunt contact met de biljartvereniging Duurstede te Wijk bij Duurstede opnemen door te bellen met Willem Findhammer (voorzitter) telefoon:06-20332610 of Geert de Vries (secretaris) telefoon:06-20983480. E-mailen kan ook, klik daarvoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook kunt u ons altijd - in overleg - bezoeken op Walplantsoen 14 (Feuniks-gebouw) te Wijk bij Duurstede op de dagen dat er competitie wordt gespeeld (dinsdag- of vrijdagmiddag en donderdag- en vrijdagavond). Of kom - in overleg - eens langs om een keer te biljarten!

Voor vragen, tips of op- en aanmerkingen over onze site kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de webmaster mailen.

Voor informatie over plaatsing van een advertentie/sponsorblokje kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de penningmeester mailen.

Biljartvereniging Duurstede

Wijk bij Duurstede